Lookatme self-esteem


Vi har fornyet logoen vår og heter nå Lookatme self-esteem.
Vi ønsker å ta en tydlig posisjon i bransjen og vårt hovedmål er å hjelpe våre kunder til å fremheve sine beste trekk, sørge for at man følser seg vel og blir den beste utgaven av seg selv.

For oss er din selvfølese viktig og vi vil at du skal gå ut av våre lokaler med bedre selvtillit. Bransjen er i stadig endring og det er viktig å ha riktige verdier når det gjelder å sin estere i hud, hår og velvære. Hos oss handler ikke «skjønnhet» bare om utseende , men om hvordan du føler deg inni deg selv. Vi er stolte av det vi driver med og har fokus på høy faglig kvalitet.

Vi ønsker deg velkommen til våre flotte salonger i Akersgata og Karenslyst allé.

OM OSS

Lookatme er et helhetskonsept innen skjønnhet og velvære med snart 30 år i bransjen. Som gjest hos oss kan du senke skuldrene og være sikker på at du blir godt ivaretatt.

Vi fører velkjente merker og samarbeider tett med leverandører for alltid å ha førstehåndskunnskap om produkter og behandlinger.

Du finner oss både i Akersgata 55 og Karenslyst alle 40, i innbydende og flotte lokaler.

Vi tilbyr alt innen frisør, hudpleie og sminke, og fører samme varesortiment og behandlingsmeny. Vårt mål er at du skal få samme hyggelige opplevelse uansett hvilken av våre salonger du besøker.

Vi tilbyr også kundekonsepter som «SATURDAY GLAM» og shoppingkvelder med vår ekspertise. Send oss gjerne forespørsel, vi er løsningsorientert.

Velkommen til LookAtMe, kvalitet og høy fagkompetanse i alle ledd.

SOSIALE MEDIER

Følg oss på sosiale medier! På den måten kan du holde deg oppdatert på fine premier som deles ut og få innblikk i det som skjer i salongene. VI har også spennende samarbeid med blant annet Bristol hotel og Girl of north

Er du frisør som søker nye utfordringer?

Vi søker dyktige, kreative og erfarne frisører med svennebrev til våre to salonger.

Vi søker deg med mer enn 2 år’s erfaring som har stor lidenskap for faget og et ønske om å utvikle seg.

Vi kan tilby flotte lokaler og en bra beliggenhet i Oslo med et spennende konsept og kjente merkevarer. Vi gir gode lønnsbetingelser, kursing, stor og lojal kundekrets og dyktige kollegaer.

Er du den vi ser etter?

Send oss en søknad med CV til Kristine@lookatme.no eller ring oss på 94875142

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi tilbyr klikk & hent

Våre salonger tilbyr klikk & hent. Med Klikk & Hent kan du enkelt reservere varene du ønsker i våre salonger såfremt varen er på lager. Du vil motta en hentemelding på SMS så snart varene er pakket og klare for henting. Hentemeldingen fungerer også som en bekreftelse på at varene er reservert og er satt til side for deg. Du betaler først for varen når du henter den.

Spør etter K18 neste gang du er hos frisøren.

Desto mer skadet håret er, jo mer dramatisk blir resultatet! K18 er en behandling for håret som reparerer og gjør håret sterkere slik at det tåler påkjenningen av en kjemisk behandling bedre. Du sitter igjen med et sunnere og mer glansfullt hår. Finnes også som en hjemmebehandling.